Agenda

Manifestació - comemoració del 7 de novembre 1659
Els 5 i 6 de novembre (Perpinyà)
El 5 al vespre: Sopar i premis Segarra i Trinxeria
El 6: A les 16h Manifestació, a les 18h parlaments, a les 20h marxa de torxes, a les 20h30 concert a la Casa Musical (Llamp te frigui, Dijous Paella, At-Versaris)

dilluns, 15 de juny del 2009

Solidaritat amb Pere i Yann

El 29 de juny a les 14h, Pere i Yann passaran a judici al tribunal de Perpinyà.
Al final de 2007, mentres eren tots dos estudiants, lluitaven amb molts altres contra la LRU, a la Universitat de Perpinyà. El 19 de desembre, tot i que el moviment s'havia acabat 12 dies abans a Perpinyà, la policia els ha detingut a casa, per 48 hores de detenció. Acusats de degradacions, robatori, violències, amenaces de mort i fins i tot sospitats de confecció d'explosius, els dos militants anarquistes sortien d'una primera cita amb la jutgessa d'instrucció amb un control judicial digne dels més grans criminals: prohibició de sortir del departament i d'anar a la Universitat -i així de continuar els estudis-, prohibició de veure's o de veure algú que sigui directament o indirectament lligat a "l'afer"...
Un any i mig més tard, després de l'instrucció, el dossier s'ha considerablement desinflat. Només queda contra ells uns "ultratges", i el refús de se sotmetre a un fitxatge genètic en cap cas justificat.

Al desembre 2007, denunciàvem un judici polític. Avui, el seguiment donat a l'afer ens dóna la raó mil vegades. A través Pere i Yann, és el conjunt de les lluites autogestionades i llibertàries que són reprimides.

Ens veiem el dilluns 29, a les 14h davant el tribunal!

1 comentari:

cap ha dit...

em sap greu no haver pogut venir, ja que encara el sun pas vist. Què, sh'a pasat bé?