Agenda

Manifestació - comemoració del 7 de novembre 1659
Els 5 i 6 de novembre (Perpinyà)
El 5 al vespre: Sopar i premis Segarra i Trinxeria
El 6: A les 16h Manifestació, a les 18h parlaments, a les 20h marxa de torxes, a les 20h30 concert a la Casa Musical (Llamp te frigui, Dijous Paella, At-Versaris)

dimarts, 5 de maig del 2009

Dimecres 13 de maig: projecció del documental "Attention Danger Travail"

Dimecres 13 a les 18h30, en el marc dels actes commemoratius de l'1 de maig, projectarem el documental de Pierre Carles, Christophe Coello, i Stéphane Goxe "attention danger travail".

"Attention danger travail" és un documental que proposa una reflexió sobre el lloc que ocupa el treball dins la societat, a traves de les intervencions de treballadors però també i sobretot dels no-treballadors que han triat de no adherir al discurs dominant sobre el treball. El realitzador Stéphane Goxe explica que « Attention Danger travail » té per a objectiu de « donar la paraula a persones que prefereixen ser aturats pobres que no pas ocupar « feines de merda pagades una misèria » que se’ls proposa, dins un clima de degradació general de les condicions laborals

Una desena d’aturats i aturades expliquen per què i com van decidir de no anar més a la feina. Després d’haver conegut més o menys temps el món laboral, aquests homes i dones han fugit la fàbrica, magatzem o oficina, ben decidits a no acceptar més les regles de la guerra econòmica contemporània. Lluny de la imatge de l’aturat aclaparat o deprimit, aquests « sense-feina i que no en demanen » expliquen obertament per què busquen a prosperar a fora del contexte laboral, amb pocs recursos però disposant de temps a profusió.

2 comentaris:

cap ha dit...

El documental està molt bé, jo vindré!

He vist el perfil complet del blog, i em sembla que Maulets existia un poc abans del 1998, no...? :-)

Maulets Rosselló ha dit...

Modificat! Gràcies! ;)