Agenda

Manifestació - comemoració del 7 de novembre 1659
Els 5 i 6 de novembre (Perpinyà)
El 5 al vespre: Sopar i premis Segarra i Trinxeria
El 6: A les 16h Manifestació, a les 18h parlaments, a les 20h marxa de torxes, a les 20h30 concert a la Casa Musical (Llamp te frigui, Dijous Paella, At-Versaris)

dimecres, 2 de setembre del 2009

Cicle xerrades - Acció<>Repressió

El 18 d'agost, va començar el cicle de xerrades organitzat per Maulets Rosselló en el marc de la Universitat Catalana d'Estiu.

En resposta a la repressió del Pere i del Yann a la Universitat de Perpinyà, es va fer una xerrada sobre els casos de repressió als Països Catalans i les alternatives per respondre-hi. Després d'haver fet un punt sobre el Pla Bolonya, l'Eudald Calvo va explicar la repressió que van patir els estudiants a les universitats de Barcelona i particularment el cas dels expedientats de la UAB. El Tomàs Sayes, que va fer la vaga de fam per la universitat pública, ens ha explicat perquè i com es va arribar a fer-la. El Martí Majoral, membre del col·lectiu antirepressiu Alerta Solidària, va acabar donant una visió més general de les lluites antirepressives i del paper que pot tenir la seva organització.

Si la repressió té per objectiu trencar les lluites, cal tenir present que cada vegada més té l'efecte contrari quan se sap trobar respostes adequades.

Una cinquantena de persones van assistir a l'acte.